Vásárlói visszajelzések

Kriszta véleménye a Natinca termékekről

Varga Kriszta (Tiszaföldvár)

 

Az extra száraz bőrömre már másfél éve használom a Natinca szappanokat. Azóta nincs viszketés, bőrfeszülés. Az egész család imádja a szappanok krémes állagát, selymes tapintását, finom illatát. A Latte kecsketejes szappan lett a családunk számára leginkább használt termék.

 

Tünde véleménye a Natinca termékekről

Mivel régóta kerestem kizárólag természetes alapanyagokból készült tisztálkodó szereket, egy barátnőm felhívta a figyelmem  a Natinca termékekre. Örömmel láttam, hogy a Natinca-nál kizárólag természetes alapanyagokból készült termékek találhatóak. Amióta kipróbáltuk szappanjaikat, azóta tusfürdőt egyáltalán nem használunk, kizárólag Natinca szappannal tisztálkodik az egész család, mivel itt mindannyian megtalálhatjuk a számunkra legmegfelelőbbet.

Vásárlónk véleménye az „Ördög” aktív szenes szappanról

Kovács István (Jászberény)

 

 

Még nem találkoztam ilyen egyszerű, olcsó és jól alkalmazható megoldással a pattanásos bőr kezelésére. Korábban más, közforgalomban kapható kozmetikumokat próbáltunk, de azok macerásak voltak és sok pénzbe kerültek. A szappan pedig egyszerűen alkalmazható, a mindennapi tisztálkodás alapja, amit már kisgyermekkorunk óta ismerünk. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a csodálatos szappant! Köszönjük Natinca!